DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA MAYIS AYINDA ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mayıs Ayı Etkinlikleri Tamamlandı

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi

Okulumuzda, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mayıs ayı için planlanan etkinlikler büyük bir başarıyla tamamlandı. Bu ay, çocuklarımızın sözcük dağarcığını genişleterek duygu ve düşünce dünyalarını zenginleştirmeyi amaçladık.

Mayıs Ayı Hedeflerimiz

Proje kapsamında, Mayıs ayı için belirlediğimiz hedefler şunlardı:

• Çocukların sözcük dağarcıklarını genişleterek duygu ve düşünce dünyalarına katkıda bulunma
  • Kültür elçisi sözcüklerin çocuklarla buluşturulması
  • Kitap tanıtma çalışmaları
  • Hikaye tamamlama çalışmaları
  • Hikaye kartı hazırlama çalışmaları
  • Afiş tasarım çalışmaları

Engelliler Haftası Etkinlikleri

Mayıs ayı etkinliklerimiz, Engelliler Haftası ile uyumlu olarak özel bir önem taşıdı. Bu kapsamda:

• Haftanın anlam ve önemi ile ilgili hikaye kitapları tanıtıldı.
  • Kitaplar yüz yüze ve online olarak incelendi.
  • Kitapların yazar ve çizeri, basım bilgileri, karekod bölümleri, içerik ve kapak sayfaları tanıtıldı.
  • Engelliler Haftası ile ilgili içeriklere sahip olan hikaye kitaplarının sayfalarından hikaye kartları oluşturuldu.
  • Hikaye kartları ile hikaye tamamlama çalışmaları yapıldı.
  • Engelliler Haftası ile ilgili afişler tasarlanarak okul panolarında sergilendi.

Etkinliklerimizin Başarıyla Gerçekleştirilmesi

Mayıs ayı için belirlenen tüm hedefler, planlandığı gibi verimli bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Bu süreçte emeği geçen tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz, Dilimizin Zenginlikleri Projesi ile çocuklarımızın eğitimine ve kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam edecektir.

26-05-202426-05-202426-05-202426-05-202426-05-202426-05-2024