KADROMUZ

MEHMET EŞSİZOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

27.05.1974 Diyarbakır Çermik Doğumlu, İlk-Orta ve Lise öğrenimini Mersin/Tarsus da tamamlamıştır. KTÜ Giresun Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. Yüksek Lisans Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yapmıştır. 4 Ekim 1999 ‘da İstanbul’da öğretmenliğe başlamıştır. 2009 yılına kadar İMKB Kız teknik ve Meslek Lisesinde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği yapmıştır.2009 yılında Veliefendi İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. İlk müdürlük görevlendirmesini 2011 yılında Kantinciler Esnaf Odası Anaokulunda yapmıştır. 2012 yılında Bağcılar Zübeyde Hanım Anaokuluna müdür olarak atanmıştır. Buradaki görev süresini tamamladıktan sonra 01.07.2020 tarihinde okulumuza müdür olarak atandı ve halen bu göreve devam etmektedir.